Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Як відпочивається дітям з Колодяжненської громади у Польщі...

Дата: 07.08.2023 14:31
Кількість переглядів: 85

Нині – п’ятий день відпочинку групи дітей із нашої громади у місті Калети (Польща). Так би мовити – екватор, адже перебування розраховане на десять днів. За цей час у школярів назбиралася купа вражень, якими вони діляться із нами через яскраві світлини.

       Варто зазначити, що діти цікаво і змістовно проводять час як у самому осередку відпочинку, так і за його межами. Днями відвідали реабілітаційний центр ерготерапії в Огорзельнику, де взяли участь у різноманітних майстер-класах, займалися у тренажерних залах, гуляли екологічною стежкою.

      Також було організовано екскурсію до лісу, де діти охоче насолодилися його дарами. Встигли побувати і на пікніку, і – ні дня без ігор на свіжому повітрі (за винятком дощової погоди).

      Та й в такому випадку сумувати точно не доводиться, адже наші вихователі і польські друзі знаходять для дітей цікаві заняття. Було проведено майстер-класи із виготовлення підсвічників, сервірування столу, а також діти полюбляють грати у настільні ігри. Творили і креативили – розробляли візитівки кожної з кімнат.

     Вчора було весело, особливо – дівчаткам, адже мали змогу відчути себе клієнтами або візажистами салону краси. А хтось вчора був іменником і отримував щирі вітання від друзів, вихователів, решти відпочивальників, а також від польського благодійника Яна Вєсьолека. Приєднуємось! Бажаємо щасливого дитинства, мирного неба і хорошого відпочинку!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь