Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Відбулася оперативна нарада під керівництвом сільського голови Віталія Кашика

Дата: 14.07.2023 12:51
Кількість переглядів: 75

     Перед тим, як розпочати нараду, був зачитаний поіменний список загиблих на війні захисників – жителів громади і присутні хвилиною мовчання вшанували їх світлу пам'ять , а також усіх воїнів та цивільних, життя яких обірвалося через розв’язану росією війну.

    Звітність про виконання, згідно протоколу попередньої наради, доручень сільського голови, поточна робота керівництва і працівників виконкому, планування діяльності на наступний тиждень, постановка нових завдань – традиційний формат проведення наради.

    Зокрема, ішлося про підготовку до важливих робочих, культурних та благодійних заходів - чергової сесії сільської ради, яка запланована на 27 липня, засідання виконавчого комітету (21 липня), засідання організаційного комітету щодо проведення п’ятого обласного етнофестивалю «На гостини до Лесі», який традиційно проходить у першу неділю серпня (цьогоріч - це 6 серпня), заходу з нагоди Дня молоді, благодійних ярмарків для збору коштів на ЗСУ у населених пунктах громади.

    Тож було озвучено інформацію про роботу кожного зі структурних підрозділів, комунального підприємства «Тріумф», діяльність старост по населених пунктах їхніх округів.

    Варто окремо зупинитися на оздоровленні і відпочинку дітей, позаяк ця тема особливо актуальна у час літніх канікул. Як відомо, нещодавно група із 48-ми місцевих школярів побувала на відпочинку у Польщі, тож сільський голова повідомив, що нині ведуться перемовини з польськими благодійниками для організації іще однієї такої поїздки для іншої категорії дітей із нашої громади.

    У підсумку, очільник органу місцевого самоврядування оцінив роботу підлеглих, розпорядився виправити недопрацювання та озвучив низку першочергових завдань на наступний тиждень. Окрім того, Віталій Кашик зауважив, що на території громади вже розпочалися жнива, тож закликав старост регулярно інформувати про їх хід та цінову політику.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь