Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Підсумки і плани роботи…

Дата: 30.06.2023 14:06
Кількість переглядів: 52

    На традиційній щотижневій оперативній нараді сільського голови Віталія Кашика було підбито підсумки виконання доручень сільського голови, поточної роботи працівників виконавчого комітету і напрацьовано перелік завдань на наступний тиждень і перспективу.

    Зазначимо, що напередодні Віталій Кашик здійснив об’їзд території громади, проінспектував стан виконання дорожніх робіт, навідався в окремі заклади освіти, аби перевірити, як відбувається підготовка приміщень до нового навчального року і загалом дізнатися про потреби навчальних закладів; завітав у заклади культури, оцінив роботи з благоустрою тощо. За результатами цієї робочої поїздки керівник місцевої влади напрацював низку доручень для підлеглих, які озвучив у ході наради, а також висловив окремі зауваження та розпорядився працювати над виправленням недоліків.

     Поміж обговорюваного – підготовка до чергової сесії сільської ради, яка запланована на 20 липня, старт підготовки до етнофестивалю «На гостини до Лесі», робота над документацією по важливих об’єктах – Любитівському ліцеї, позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Оберіг».

    Ішлося про підключення нового приміщення амбулаторії в Уховецьку до мережі електропостачання, адже незабаром об’єкт передаватимуть на баланс сільської ради. Також, за інформацією управління гуманітарної сфери, було укладено договір щодо будівництва найпростішого модульного укриття на території Скулинського ліцею і робота має розпочатися найближчим часом.

    Традиційно порушували чимало господарських питань, в тому числі, що стосуються роботи КП «Тріумф». Віталій Кашик наголосив, аби комунальники працювали у рамках затвердженої Схеми очистки населених пунктів сільської ради.

    Серед інших доручень сільського голови – напрацювання додаткових пропозицій щодо оздоровлення дітей загиблих військовослужбовців, об’їзд фахівцем із цивільного захисту наявних найпростіших укриттів та інших захисних споруд цивільного захисту, здійснення аналізу виконання місцевого бюджету.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь