Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Шановні мешканці громади!

Дата: 28.06.2023 08:15
Кількість переглядів: 48

    Прийміть вітання із направду важливим для кожного свідомого українця державним святом – Днем Конституції України.

    Прийняття Конституції України 28 червня 1996 року ознаменувало фундаментальне закріплення нашої Незалежності, волі українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість, безпека визнаються найвищою соціальною цінністю.Одним із ключових положень стала 5-а стаття Конституції, згідно з якою «носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ».

    Основний Закон  – це не тільки рамки розвитку українського суспільства, а й великі можливості та гарантовані права вільної розбудови Української демократичної держави. І реалізовувати їх  – спільна задача усіх громадян. Усю важливість Конституції і задекларованих в Основному Законі цінностей ми усвідомлюємо нині, коли країна-агресор – росія – розв’язала і веде жорстоку криваву війну за наші території, за повернення свого політичного впливу.

    Проте, Україна, не зважаючи на ворожі ракетні удари та артилерійські обстріли, продовжує йти своїм шляхом – до перемоги конституційного права над російським окупаційним свавіллям, демократії над тоталітаризмом!

     «Територія України в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканною», «Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю». Ці рядки з нашої Конституції описують те, за що ми боремося, те, заради чого тисячі відважних захисників віддають свої життя, те, що ми обов’язково відстоїмо! Перемога буде за нами! Слава Україні та її Героям!

З повагою, сільський голова Віталій КАШИК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь