Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Щодо організації вивозу твердих побутових відходів...

Дата: 26.06.2023 11:32
Кількість переглядів: 40

     Недавно повідомляли про ситуацію, що склалася із оплатою за надані КП «Тріумф» послуги із водопостачання, зокрема – про велику заборгованість споживачів. Що стосується вивезення твердих побутових відходів, то ситуація не краща – розповідає директор підприємства Олег Данилюк. Станом на 01.06.2023 розмір заборгованості становить 333 214, 62 грн. Окрім того, для якісного і вчасного обслуговування споживачів, керівництво підприємства всіма силами намагається залучати додаткові кошти з інших видів діяльності, але так не може тривати на постійній основі. Тому у КП «Тріумф» закликають мешканців громади своєчасно сплачувати за надані послуги!

    Важливо! Нагадуємо, що, згідно з чинним законодавством, до твердих побутових відходів не належать: залишки будівельних матеріалів, великогабаритне сміття, вироби з гуми, рештки рослинності (гілки, трава тощо). На фото, зроблених водієм у населених пунктах громади, якраз проілюстровано, яке сміття не має опинятися у ємностях для ТПВ! Для вивезення перерахованих відходів можна замовляти додаткову послугу від КП «Тріумф» за окрему плату.

    Окрім того, комунальники закликають при пакуванні сміття враховувати, що завантажувати його буде водій сміттєвоза, тож вага ємності не має перевищувати 20 кг. У КП «Тріумф» укотре розраховують на розуміння місцевих мешканців і виконання вищезгаданих умов, аби надання послуг із вивезення ТПВ і надалі було організоване на належному рівні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь