Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 23.06.2023 15:16
Кількість переглядів: 54

     Сьогодні, 23 червня 2023 року, під керівництвом сільського голови Віталія Кашика відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.

    Традиційно низка питань стосувалася розгляду заяв про надання матеріальної допомоги на лікування для місцевих мешканців. Було надано фінансову допомогу п’ятнадцятьом жителям громади на загальну суму 44 тисячі гривень. Також було спрямовано матеріальну допомогу на поховання двом громадянам у сумі 6 тисяч гривень. На встановлення пам’ятників двом загиблим військовослужбовцям їхнім родинам було надано по 30 тисяч гривень.

     Посадові інструкції працівників сільської ради затверджуються рішенням виконавчого комітету, тож частина питань порядку денного стосувалася цього. Решта – актуальні питання у житті громади, такі як проведення жнив (затвердження вартості послуги із обмолоту) , заходи щодо попередження пожеж у період підготовки, збирання, обробки та зберігання нового врожаю зернових та грубих кормів у 2023 році, плану реагування на надзвичайні ситуації та утворення спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій тощо.

     Попередньо напрацьовані фахівцями рішення за цими напрямками були обговорені, а опісля затверджені членами виконавчого комітету. Що стосується ціни на обмолот, то було прийнято рішення рекомендувати власникам комбайнів встановити плату у 40 гривень за 0,01 га (яку можна підвищувати у випадку зростання ціни на паливно-мастильні матеріали, але прямопропорційно).

       Також було затверджено план роботи виконкому сільської ради на ІІІ квартал 2023 року та рішення з опіки. У пункті «Різне» порушувалося питання про подальше функціонування закладів загальної середньої освіти громади. За цим напрямком, зокрема, що стосується оптимізації, були напрацьовані рішення управлінням гуманітарної сфери сільської ради, але наразі вони не підтримані обранцями громади, що, на жаль, позбавляє можливості залучати інвестиції в розвиток освітньої галузі краю.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь