Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Відбулася 35-а сесія восьмого скликання…

Дата: 22.06.2023 16:44
Кількість переглядів: 87

     Сьогодні, 22 червня, на черговій сесії Колодяжненської сільської ради було прийнято низку важливих рішень. Усі проекти рішень були попередньо детально вивчені та обговорені постійними комісіями сільської ради, тож більшість питань порядку денного розглядали у форматі «питання-відповідь».

    У переліку – внесення змін до бюджету, встановлення місцевих податків і зборів на 2024 рік, передача у користування управлінню гуманітарної сфери сільської ради отриманого від благодійника автобуса, затвердження плану роботи сільської ради на ІІ півріччя 2023 року, затвердження розпоряджень сільського голови, прийнятих у міжсесійний період, і традиційно - низка земельних питань, затвердження детальних планів територій тощо.

    Варто зазначити, що були внесені окремі зміни до бюджету, зокрема й – щодо фінансування капітального ремонту по переобладнанню овочесховища під укриття в ЗДО (ясла-садок) «Журавлик» с. Колодяжне та оплати послуг з монтажу та облаштування модульної споруди (найпростішого укриття) Скулинського ліцею. Аби вихованці закладу дошкільної освіти «Журавлик» могли відвідувати його в одну зміну, було необхідно розширити овочесховище, а відтак, згаданий вид робіт, згідно з будівельними нормами, класифікують як реконструкцію, а не капітальний ремонт, що потребує додаткового фінансування як на виконання самих робіт, так і виготовлення проектно-кошторисної документації. До попередньо виділених 952 900 грн пропонувалося додати 531 400 грн у рамках перерозподілу асигнувань, і це рішення підтримали обранці громади.

   Також, сесією було затверджено рішення про виділення 820 000 грн на оплату послуг з монтажу та облаштування модульної споруди (найпростішого укриття) Скулинського ліцею.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь