Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Дрон для захисників

Дата: 20.06.2023 14:39
Кількість переглядів: 54

    Із початком повномасштабної війни росії в Україні, у нашій громаді регулярно проходять збори коштів з метою придбання військовим техніки, амуніції, спеціального обладнання тощо, до яких долучаються працівники сільської ради, закладів освіти, депутати, підприємці, релігійні громади і, зрештою, усі небайдужі громадяни. Чи не кожен проведений у громаді захід також має благодійну мету – підтримку Збройних Сил України.

     Відтак, спільними зусиллями, вдалося зібрати кошти і придбати вже третій дрон MAVIC 3T для наших захисників, який найближчим часом буде відправлений на передову.

     Варто озвучити суми і згадати тих, хто вніс свою маленьку лепту у захист Батьківщини із тилу, тим самим підтримавши наших військових у їх нелегкій і доленосній для держави боротьбі із російським загарбником: від церковної громади с. Рокитниця надійшло 3000 грн, Білашівської гімназії – 2200, від мешканців с. Волошки - 11450 (з них: 3000 зібрала церковна громада, 8450 – жителі села), 4700 – від мешканців Любитова, 27 700 – церковної громади с. Черемошне, 3000 – із Колодяжного (надала депутат сільської ради Олена Філіпчук). Окрім того, 51 609 грн було зібрано на благодійних заходах 16 травня у Колодяжному (з них 20 000 - на ярмарку), 4180 – на спортивних заходах, 20 286 – завдяки оголошеним зборам на ім’я Андрія Олександровича Пакліна на офіційних інформаційних ресурсах сільської ради та соцмережах. 79 875 грн пожертв надійшло від працівників Колодяжненської сільської ради. Загальна сума – 208 000 грн , яка покрила витрату на придбання дрона та його доправлення поштовим зв’язком.

     «Висловлюємо щиру вдячність усім, хто організував і долучився до зборів, адже кожен придбаний для військових безпілотник – це більше врятованих життів, – зазначив сільський голова Віталій Кашик. – Хочеться вірити у якнайшвидшу Перемогу, яку великою ціною виборюють наші захисники, але і ми, своєю чергою, не маємо права опускати руки чи бездіяти, а натомість повинні продовжувати підтримувати Збройні Сили. Слава Україні та її Героям!»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь