Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Участь у Всеукраїнських змаганнях "Найкраща сільська спортивна громада України"

Дата: 18.06.2023 13:07
Кількість переглядів: 439

    Як відомо, наша громада у 2022 році посіла перше місце на обласному фестивалі фізичної культури і спорту, а тому здобула право представляти Волинь на Всеукраїнських спортивних змаганнях «Найкраща сільська спортивна громада України», які проводяться з метою розвитку і популяризації фізичної культури і спорту в сільській місцевості.

    Днями, у селищі Ворохта Івано-Франківської області, під керівництвом та організацією ГО «ВФСТ «Колос» відбувся фінальний етап згаданих змагань, для участі у яких вирушила збірна команда Колодяжненської сільської ради.

    Характер спортивного заходу - змагання особисті, особисто-командні та загальнокомандні за такими видами: волейбол, гирьовий спорт, настільний теніс, шашки, шахи, дартс.

    У підсумку, у загальнокомандному рейтингу, спортсмени нашої громади, що представляли область загалом, посіли 13 сходинку серед 24 учасників. Доволі непоганий результат, з чим вітаємо земляків!

    Варто окремо відзначити наших волейболістів, які вибороли у змаганнях почесне друге місце! Хороші результати продемонстрували і за рештою видів: гирьовий спорт - 7 місце, шахи - 10, дартс - 15, настільний теніс - 11, шашки - 13.

     Дякуємо всім, хто долучився до змагань, а також - організаторам за проведення такого чудового спортивного заходу. Низький уклін нашим захисникам за відносний мир і спокій на нашій землі та за можливість жити вільно під українським стягом!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь