Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Відбулося свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей...

Дата: 01.06.2023 18:27
Кількість переглядів: 55

     Недаремно Міжнародний день захисту дітей відзначають саме в перший день літа – 1 червня, адже діти уособлюють сонце, тепло, ласку і любов. Тож для наймолодших та юних мешканців нашої громади управлінням гуманітарної сфери та службою у справах дітей сільської ради була організована цікава і насичена програма, яка складалася із концерту, спортивної естафети, туристичної смуги перешкод, бульбашкового шоу. Тож про все - по черзі.

     Дійство відбулося сьогодні на базі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Оберіг», що на березі мальовничого озера Ухо. Участь у заході узяли більше ста дітей зі всієї громади. Відрадно, що погода дозволила сповна насолодитися розвагами і чудово провести час, адже так важливо хоч трішки відволікти наше чадо від гіркої реальності, від болю і переживань, які принесла загарбницька війна росії…

     Відкриття свята відбулося на літній сцені. Перш за все, присутні вшанували хвилиною мовчання памʼять полеглих захисників і загиблих через війну українців. Винуватців свята привітав сільський голова Віталій Кашик. Він подякував нашим військовим, завдяки яким маємо можливість проводити відповідні заходи. А, звертаючись до дітлахів, побажав останнім заступництва від дорослих, Божої опіки, мирного і світлого майбутнього.

    Концерт, до участі в якому долучилися місцеві таланти, був направду щирим і душевним, по-дитячому безпосереднім і водночас патріотично та ідейно наповненим. А опісля юні учасники заходу рушили на локації, які були заздалегідь підготовлені для проведення спортивної естафети та туристичної смуги перешкод. Такий вид часопроведення видався для школярів цікавим і захопливим.

    А ось наймолодшим гостям свята найбільше припало до душі бульбашкове шоу, а позаяк розвага передбачала інтерактив, то малеча довго не хотіла відпускати майстриню видовища.

    Відрадно, що на запрошення організаторів відгукнулися представники Ковельського міськрайонного відділу УДСНС і сектору ювенальної превенції відділу превенції Ковельського районного управління поліції, тож паралельно діти мали можливість більше дізнатися про роботу поліції та рятувальників, оглянути спецтехніку і спорядження, яке використовують у роботі ці служби. Щиро дякуємо за участь.

     У перерві між розвагами, дітей частували смачним «козацьким» обідом.

    По завершенні змагань та розваг, відбулося підбиття підсумків, нагородження переможців і учасників естафет грамотами і призами, а також вручення подарунків задіяним у творчих номерах і солодких смаколиків решті дітей, які були глядачами свята.

    Отож, перше місце у туристичному напрямку змагань - за школярами із Любитова, на другій сходинці опинилися представники Рокитниці та Уховецька, на третій - діти із Колодяжного. Що стосується спортивних змагань, то перемогу вибороли учні Черемошненськоі гімназії.

    Насамкінець усі гуртом проголосили девіз Колодяжненської громади - «Єдність!Розвиток!Добробут!» і виконали гімн. Тож на цій піднесеній ноті - із вірою у майбутнє малої батьківщини та України і її Перемогу - відбулося закриття заходу. З огляду на посмішки і хороший настрій дітлахів було очевидно: свято вдалося! І головне побажання - зустрітися наступного року вже під мирним небом.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь