Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Свято Останнього дзвоника

Дата: 01.06.2023 09:06
Кількість переглядів: 57

     31 травня для учнів закладів загальної середньої освіти громади, педагогів, батьків символічно продзвенів останній дзвінок, сповіщаючи про завершення навчального року. На шкільних подвір’ях, відповідно до рекомендацій управління гуманітарної сфери сільської ради щодо проведення свята у всіх ЗЗСО, традиційно зібралися батьки, рідні та близькі учнів, зокрема випускників, друзі, почесні гості, аби привітати їх із черговим важливим етапом у житті, а усіх школярів та їхніх учителів із водночас щемливим і радісним святом.

      Для привітань і вручення відзнак місцевим талановитим школярам у всі заклади освіти громади завітали представники місцевої влади. Під час урочистих лінійок кращі учні, переможці олімпіад усіх рівнів, творчих конкурсів, відмінники навчання, активісти шкільного життя отримали похвальні листи, грамоти, подяки тощо.

     Високі здобутки у навчанні у двох випускників Колодяжненського ліцею – зокрема, одна золота та одна срібна медалі, тож у рамках Комплексної програми розвитку освіти Колодяжненської сільської ради на 2023-2027 роки, було призначено виплату одноразових стипендій сільського голови у сумі 1000 гривень випускникам згаданого закладу освіти Артему Сидоруку (золота медаль) та Катерині Мацур (срібна медаль).

     Тож сільський голова Віталій Кашик, який завітав на свято, передав їм цю матеріальну винагороду.

    - Ви – наше майбутнє: громади і України загалом, - звернувся до школярів Віталій Кашик. – І, дивлячись сьогодні на вас, таких гарних, усміхнених, знаючи про ваші творчі здобутки, успіхи у навчанні і добру вдачу, я вірю: на нас чекає світле і щасливе майбутнє. Дорогі випускники! Щиро бажаю, щоби ваш шлях у доросле життя був сповнений гарними подіями та здобутками. Переконаний, що вам вдасться реалізувати себе і при цьому залишатися хорошими людьми і патріотами своєї країни і малої батьківщини.

…Щемливі слова і виступи самих випускників, підбадьорливі віршування наймолодших школярів-початківців, теплі і взаємні слова подяки педагогів і батьків, сльози на очах і багато подарованих весняних квітів… Та нині усім нам найбільше хочеться єдиного – Перемоги! Маємо надію, наступне свято Останнього дзвоника буде направду радісним і святковим, бо - мирним і без жодного окупанта на нашій землі. Слава Україні та її Героям!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь