Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Успішний виступ на обласній Спартакіаді...

Дата: 31.05.2023 13:58
Кількість переглядів: 47

      На базі військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, відбулася традиційна обласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад.

     Такі змагання мають на меті популяризацію фізичної культури і спорту, пропаганду здорового способу життя, активізацію фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи, тож наші спортсмени-аматори не могли не долучитися до збірної Ковельського району. Зокрема, громаду представляли сільський голова Віталій Кашик (волейбол), секретар сільської ради Павло Кухта (настільний теніс), депутати сільської ради Сергій Лисюк (футбол), Сергій Ковальчук та Павло Бойко (волейбол), Тетяна Бабич (шахи).

    Загалом, окрім нашого, у змаганнях взяли участь збірні команди Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Луцького районів та Волинської обласної ради. Урочисте відкриття під звучання гімну і вшанування хвилиною мовчання захисників та усіх, чиї життя забрала війна…

    Із вітальною промовою до присутніх звернувся голова обласної ради Григорій Недопад та інші посадовці відомств-організаторів.

    Боротьба за різними видами спорту була натхненною, але водночас напруженою, але результат того вартував. Збірна Ковельщини посіла перше місце у загальнокомандному рейтингу! Варто відзначити успішні виступи наших земляків: Тетяна Бабич стала кращим гравцем у шахи серед жінок, Павло Кухта здобув «бронзу» у настільному тенісі; майстерною грою відзначилися сільський голова і депутати у складі команд району з волейболу та міні-футболу, і тут у Ковельщини – першість.

    Переможці змагань візьмуть участь у Всеукраїнській спартакіаді серед органів місцевого самоврядування. Щирі вітання!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь