Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Водопостачання в Уховецьку відновлено! ВАЖЛИВО: аби мати повноцінне водопостачання у подальшому, місцевим мешканцями слід розрахуватися з боргами!

Дата: 22.05.2023 16:15
Кількість переглядів: 55

    19 травня комунальним підприємством «Тріумф» було проведено роботи з відновлення водопостачання в селі Уховецьку.

     Директор комунального підприємства Олег Данилюк розповів, що підрядником був зроблений розрахунок стосовно системи, яка подає воду в Уховецьку та встановлено, що її потужності вистачає для подачі води лише для школи та садочка, а не для всього села. Це і стало причиною виходу насоса з ладу. Відтак, на відновлення водопостачання знадобилося 45 тис. грн. Для попередження поломок у майбутньому необхідно встановити ще один резервуар на 500 літрів.

     Утім, через високу заборгованість населення громади перед КП «Тріумф» за надані підприємством послуги, директорові підприємства довелося йти на особисті домовленості з підрядником і просити, аби останній дозволив здійснити оплату з відстрочкою після того, як споживачі розрахуються з боргами.

     - Також хочу повідомити споживачів, що після відновлення водопостачання на центральній свердловині встановлено загальний лічильник, - наголосив Олег Борисович. - Що це означатиме? Це значить, що від загального лічильника будуть відніматись показники лічильників споживачів (які їх встановили), а решта забраної зі свердловини води буде розділена між споживачами пропорційно кількості зареєстрованих в помешканні.

      У комунальному підприємстві наголошують: у разі несплати заборгованості після відновлення водопостачання, споживачам-боржникам буде обмежено надання послуг з водопостачання згідно чинного законодавства. Тож дирекція КП «Тріумф» щиро розраховує на розуміння та громадянську свідомість місцевих мешканців.

Для додаткової інформації про заборгованість та оплату послуг можна звертатися за тел.: 0672100330 (Надія Іванівна). Телефонувати лише у робочий час (понеділок-п’ятниця 9.00-16.00)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь