Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Відбулася чергова сесія сільської ради...

Дата: 19.05.2023 11:29
Кількість переглядів: 72

    На тридцять четвертій сесії восьмого скликання Колодяжненської сільської ради, яка відбулася 18 травня під керівництвом сільського голови Віталія Кашика, було прийнято низку важливих рішень.

    Чимало питань порядку денного стосувалося земельних відносин, окремі – цивільного захисту, внесення змін до бюджету, передачі матеріальних цінностей на баланс управління гуманітарної сфери, ведення договірної роботи у виконавчому комітеті тощо.

     Варто зазначити, що були внесені зміни до рішення сесії від 16.06.2022р. №22/17 «Про перспективний план оптимізації мережі закладів освіти Колодяжненської територіальної громади на 2021-2027 рр.», чим відтерміновано процес оптимізації закладів освіти у зв’язку з воєнним станом в Україні. Зокрема, ідеться про пониження ступенів Колодяжненського, Кричевичівського, Скулинського, Дрозднівського ліцеїв: керівництво сільської ради і обранці громади вирішили, що поки це питання не на часі.

     Важливо, що були прийняті рішення « Про затвердження проекту «Детальний план території для будівництва і обслуговування ліцею імені Лесі Українки, яка розташована по вул.Українки Лесі, 30, в с.Любитів Ковельського району Волинської області» та «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (ліцею імені Лесі Українки) в с.Любитів», що необхідно, перш за все, для того, аби розробити проектно-кошторисну документацію для будівництва укриття, що дасть можливість повернути учнів згаданого закладу освіти до очного навчання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь