Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Міжнародна співпраця в умовах війни

Дата: 28.12.2022 01:18
Кількість переглядів: 240

Про допомогу закордонних партнерів на сторінках нашого сайту вже неодноразово велася мова... Проте, в переддень Нового року прийнято узагальнювати зроблене та підводити підсумки... Отож, щодо міжнародної співпраці у 2021-2022 році...

Впродовж серпня-грудня 2022 року сільським головою Колодяжненської сільської ради Віталієм Кашиком  в рамках підписаного меморандуму з ВОЕНЦ в особі директорки Валентини Остапчук, було налагоджено міжнародні відносини з закордонними партнерами з дружньої Республіки Польща.

Поляки, заручившись підтримкою своїх іноземних партнерів зі США, Німеччини, Нідерландів, залюбки простягнули руку допомоги Волинській області, зокрема Колодяжненській громаді.

В ході неодноразових перемовин по телефону, під час двох візитів до Польщі та в рамках робочих зустрічей з президентом Товариства приятелів дітей Сілезького регіонального відділення Яна Весьолика у нас, на Волині, вдалося домовитися та отримати вже не одноразово гуманітарну допомогу. А саме: генератори, які забезпечують комунальним закладам сільської ради безперебійну роботу - 16 штук, продукти харчування близько 600 кг, засоби особистої гігієни та памперси понад 200 одиниць, антисептик, пледи, потужні ліхтарики - 40 штук, матраци, спальники, термоодяг - понад 100 одиниць та спортінвентар. Усього гуманітарної допомоги, орієнтовно, на суму близько двох мільйонів гривень.

Слід зауважити, що в зв'язку з дефіцитом вищезазначених товарів на Україні, гуманітарна допомога, яка залучена Колодяжненською сільською радою від іноземних партнерів, не лише стала в нагоді в  осінньо-зимовий період, період військового стану, а, тим паче,  в  період локдауну при облаштуванні Пунктів незламності, нашим воїнам ЗСУ, ТРО, ДФТГ, ВПО, комунальним установам с/р, зокрема, шкільним укриттям,  а й дозволила заощадити значну суму коштів місцевого бюджету.

Також делегація сільської ради в рамках робочих зустрічей вела мову про подальшу співпрацю з іноземними партнерами не лише в період війни, а й у перспективі. 


 Працюємо разом, працюємо далі, своєю працею наближаємо ПЕРЕМОГУ!

Слава Україні! Слава ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь