Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Солідарні з Україною!

Дата: 16.12.2022 20:44
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Нещодавно делегація Колодяжненської громади у складі сільського голови Віталія Кашика, начальниці УГС Лілії Осіпчук, директорки ЦПО Маріанни Журавель разом з делегацією від Волинської обласної ради та ВОЕНЦ взяла участь у МІЖНАРОДНІЙ РІЗДВЯНІЙ ЗУСТРІЧІ, яку організував Ян Вєсьолек - президент Товариства приятелів дітей Сілезького регіонального відділення, з яким директоркою ВОЕНЦ Валентиною Остапчук нещодавно був підписаний меморандум про співпрацю. 
Мета Різдвяної зустрічі була одна: і словом, і ділом продемонструвати нам, українцям, підтримку та допомогу  не лише польського народу, а й іноземних партнерів. Зокрема, на зустрічі були присутні представники Польщі, США, Нідерландів, Німеччини. Серед них люди, які представляли міжнародні компанії, а саме: Ossur - cвітовий лідер високотехнологічних ортопедичних товарів та один з найбільших американських телекомунікаційних концернів АТ&Т BELIEVES. Під час Різдвяної зустрічі йшлося про підтримку України в умовах війни. Зустріч була переповнена позитивними емоціями, які викликані щирістю, любов'ю, співчуттям та бажанням допомогти наших іноземних партнерів. 

Окрім того, що сільському голові, Віталію Кашику, вдалося домовитись і відправити на Україну обладнання, зокрема генератори, які будуть забезпечувати безперебійну роботу комунальних закладів Колодяжненської сільської ради в скрутний для країни час, ми мали змогу відвідати Різдвяну родинну вечерю, на якій поляки продемонстрували нам свої польські традиції  і з вуст пана Яна прозвучало, що перед Різдвом, зі сходом першої зіроньки за столом у Польщі збирається вся родина... Зібравши вас усіх тут, мовив Пан Ян, ми сповіщаємо вам, що Ви для нас родина і що ми готові допомагати вам з іноземними партнерами стільки, скільки цього ви потребуватимете...

 Окрім Різдвяної вечері, нам вдалося відвідати благодійний концерт львівського рок- гурту"JORYJ KLOC", який проходив під егідою Товариства приятелів дітей під гаслом "Ні війні!". Усі солодощі, зібрані під час концерту, передані українським дітям. 

А ще ми мали змогу відвідати наші українські сім'ї, які з перших днів війни знайшли прихисток у Товаристві приятелів дітей. Нам вдалося поспілкуватись з ними, привітати з прийдешніми святами, пригостити їх солодощами та фруктами та побажати їм швидкого повернення до дому. 

Не меньше пам'ятною лишиться для нас і екскурсія в передсвяткове місто Катовіце, яка організована для нас нашими польськими друзями. 

 Результативна поїздка вже позаду, а ми ПРАЦЮЄМО РАЗОМ, ПРАЦЮЄМО ДАЛІ, ПРАЦЮЄМО НА ПЕРЕМОГУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь