Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Співдружність.

Дата: 21.10.2022 21:25
Кількість переглядів: 700

Фото без описуЩаслива та людина, яка в важкий для себе період не лишається одна.... Щаслива і благословенна наша країна, наша Колодяжненська громада. Адже в такий непростий час ми не одні. Приємно, що є люди, які, ризикуючи своїм життям, простягають нам руку допомоги. 19 жовтня нашу  громаду відвідали друзі з Польщі: Ян Вєсьолек, президент  позаурядової організації Товариства приятелів дітей Сілезького регіонального відділення м. Катовіце (Towarzystwa Przyjaciól Dzieci w Katowice) та Артур Лібор президент Терапевтичної майстерні Товариства друзів дітей в Свентохловіце  (Warsztaty Terapii Zajeciowe Towarzystwa Przyjaciól Dzieci w Swietochlowicach). 
Польські волонтери за підтримки меценатів з Німеччини, Нідерландів, Ірландії привезли гуманітарну допомогу для наших воїнів. Це продукти харчування, термобілизна, натільна білизна, каремати, засоби особистої гігієни, антисептики. Налагодити партнерські стосунки з цими неймовірними людьми вдалося сільському голові Віталію  Кашику  під час робочої поїздки до Польщі у вересні в складі делегації, яку очолювала директорка ВОЕНЦ Валентина Остапчук.
Через співпрацю з ВОЕНЦ зроблено перший крок до співпраці з польськими партнерами, а  незабаром - і до тіснішого братання та підписання Меморандуму про співпрацю між нашою громадою та польською стороною, на що і ми, і польські партнери маємо велику надію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь