Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Чемпіонат з волейболу серед юнаків та дівчат ліцеїв

Дата: 26.01.2022 18:00
Кількість переглядів: 1316

Фото без описуВже понад дві тисячі років існує  приказка «У здоровому тілі – здоровий дух». Люди завжди розуміли, як важливо піклуватися про своє тіло, щоб воно було міцним, красивим, здоровим і сильним.  В сучасних умовах всебічний і гармонійний розвиток молодої людини є не тільки бажаним, а й життєво необхідним. Одним з напрямків, який впливає на стан здоров'я, є активно-спортивний спосіб життя, який має особливо велике значення для школярів. Тому заняття фізичною культурою і спортом  стають умовою і невід'ємною частиною гармонійного і повноцінного життя. 
26 січня відбулось відкриття Спартакіади школярів закладів загальної середньої освіти Колодяжненської сільської ради у 2022 році. Усіх присутніх привітав Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, наголосив, що заняття фізичною культурою та спортом є важливим у шкільному житті, побажав сил, наснаги, спортивних досягнень. Привітали спортсменів начальник управління гуманітарної сфери Лілія Осіпчук, директор Скулинського ліцею Любов Шульгач.
Разом з тим, відбувся фінал Чемпіонату з волейболу серед юнаків та дівчат ліцеїв в рамках проведення Спартакіади. В результаті серед юнаків І місце виборов Кричевичівський ліцей, ІІ місце зайняв Скулинський ліцей, ІІІ місце отримали юнаки ЗЗСО "Дрозднівський ліцей". Серед дівчат І місце зайняли дівчата ЗЗСО "Дрозднівський ліцей", ІІ місце вибороли дівчата ЗЗСО "Любитівський ліцей ім. Лесі Українки", ІІІ місце
- Кричевичівський ліцей. Переможці були нагороджені грамотами та медалями. 
Спорт – це сила, мужність, боротьба, порив до перемоги… Це випробовування волі, сміливості, витривалості…  Це швидкість і рух, що відкривають нові далі… Це безупинний пошук, свято людської досконалості!

Ми бажаємо нашим учням  спортивних рекордів  та  незламної волі до перемоги!
 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь