Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації

Дата: 04.11.2021 10:51
Кількість переглядів: 405

Фото без описуЗ метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться розгляд та обговорення проектної містобудівної документації:

    «Детальний план території для розміщення базової станції стільникового зв’язку за межами села Воля-Любитівська (господарський двір), в межах Колодяженської сільської ради Ковельського району Волинської області» на визначеній проектом земельній ділянці, орієнтовною площею 0,1444  га (J.13.01, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій).

       Детальний план розроблено з метою уточнення планувальної структури, функціонального призначення вибраної території, визначення планувальних обмежень використання та параметрів забудови окремої земельної ділянки.

       Замовник містобудівної документації: Колодяженська сільська рада Ковельського району Волинської області.

        Розробник містобудівної документації: приватне підприємство ПП «Ковелькомунпроект», м. Ковель.

        Підстава для  розроблення: рішення від 17 червня 2021 року, № 9/30 Колодяженської сільської ради Ковельського району Волинської області.

        Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – голова Колодяженської сільської ради Кашик Віталій Леонтійович.

        Основні техніко-економічні показники: площа визначеної проектом території – орієнтовно 0,1444 га, J.13.01, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій; загальна кількість земельних ділянок – 1 (одна) шт. Земельна ділянка знаходиться за межами села Воля-Любитівська (господарський двір), в межах Колодяженської сільської ради Ковельського району Волинської області.

      Проект складається  з текстових та графічних матеріалів.

     Перелік основних графічних матеріалів: схеми розташування території у планувальній структурі населеного пункту (району); план існуючого використання території; опорний план; схема планувальних обмежень; проектний план; план червоних ліній; схема інженерної підготовки території та вертикального планування.

     Текстові матеріали: пояснювальна записка.

З детальним планом території можна ознайомитись в приміщенні Колодяженської сільської ради за адресою: 45061 Україна, Волинська область, Ковельський район, село Колодяжне, вулиця Лесі Українки, 20, тел.: (+380 3352) 9-02-32, 5-33-87, в робочі дні.

       Пропозиції щодо проектної містобудівної документації: « Детальний план території для розміщення базової станції стільникового зв’язку за межами села Воля-Любитівська (господарський двір), в межах Колодяженської сільської ради Ковельського району Волинської області» надаються особисто або через уповноваженого представника у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб - із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника, в Колодяженську сільську раду за вище зазначеною адресою.

      Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, державних будівельних норм, стандартів та правил.

Подані пропозиції розглядаються у місячний термін з дня повідомлення про початок процедури розгляду. Пропозиції, надані після встановленого строку залишаються без розгляду.

 
Голова Колодяженської сільської ради В. Л. Кашик.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь