Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Звіт про результати громадського обговорення щодо перейменування, реорганізації та припинення діяльності закладів загальної середньої освіти на території Колодяжненської сільської ради

Дата: 01.07.2021 18:20
Кількість переглядів: 189

Колодяжненська сільська рада у період з 11.06.2021 року по 30.06.2021 року проводила громадське обговорення щодо перейменування, реорганізації та припинення діяльності закладів загальної середньої освіти на території Колодяжненської сільської ради.

Проведення громадського обговорення з цього питання було розпочато  відповідно до розпорядження голови Колодяжненської сільської ради від 03 червня 2021 року №74-р «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування, реорганізації та припинення діяльності закладів загальної середньої освіти на території Колодяжненської сільської ради». Розпорядженням було визначено провести громадське обговорення у формі публічного громадського обговорення шляхом зустрічей керівництва Колодяжненської сільської ради та управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради із жителями громади.

Організатор громадського обговорення – Колодяжненська сільська рада.
Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування, реорганізації та припинення діяльності закладів загальної середньої освіти на території Колодяжненської сільської ради було розміщено 11.06.2021 року на офіційному веб-сайті Колодяжненської сільської ради.

Пропозиції (зауваження) від громадськості приймалися по 30.06.2021 року в письмовій формі на поштову, електронну адреси управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради. З дня оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування, реорганізації та припинення діяльності закладів загальної середньої освіти на території Колодяжненської сільської ради пропозицій та зауважень від громадськості не надходило.

01.07.2021 року було проведено громадське обговорення у формі публічного громадського обговорення шляхом зустрічей керівництва Колодяжненської сільської ради та управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради із жителями громади. Протокол громадського обговорення розміщено на офіційному вебсайті Колодяжненської сільської ради.

За наслідками обговорення, висловленими зауваженнями та пропозиціями, враховуючи доповіді та обґрунтування, вирішено підготувати проєкти рішень та подати на чергову сесію Колодяжненської сільської ради. У зв’язку із запереченнями громадськості попередньо винести питання на розгляд постійних комісій сільської ради з питань бюджету, фінансів та планування соціально-економічного розвитку, з питань освіти, спорту, культури, охорони здоров’я, соціальної політики, з питань земельних відносин, сільського господарства, екології, з питань розвитку суб’єктів підприємництва, торгівлі та побуту, інвестиційної та інтеграційної діяльності, зовнішньо-економічних зв’язків, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства.

Протокол.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь