Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Творча зустріч з протоієреєм Іваном Оринчаком

Дата: 21.08.2021 15:01
Кількість переглядів: 1261

Фото без опису18 серпня, в рамках святкування 30-ої річниці незалежності України в Центрі культури, дозвілля та спорту відбулась творча зустріч з протоієреєм Іваном Оринчаком – настоятелем храму Святителя Миколая Чудотворця.

На зустріч з автором завітали працівники бібліотек Колодяжненської сільської ради, люди, які є посередниками між автором та юним читачем, а також працівники апарату сільської ради. Саме бібліотекарі популяризують творчість письменників, отже аудиторія була зацікавленою, а сам захід  був проведений у формі діалогу.

Центр культури, дозвілля та спорту, Колодяжненська Публічна бібліотека давно вже стали традиційним місцем для зібрань творчих, інтелігентних людей, тих, хто вміє відчувати душею красу художнього слова.

Розпочинаючи творчу зустріч, виступила директор Публічної бібліотеки Тетяна Савлук, яка представила автора, його поетичні збірки, яких на даний момент налічується уже 5.  Надалі слово взяв сам поет, який майстерно провів діалог та відповів на запитання учасників зустрічі. Людина творча, ініціативна та креативна, зацікавила присутніх  своїми віршами.

Бажаємо протоієрею Івану Оринчаку успіхів на поетичній ниві. Натхнення, творчого неспокою та ще неодноразово знайомити нас зі своїми творчими здобутками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь