Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Новий сміттєвоз вже виконує поставлені задачі.

Дата: 24.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 1348

Фото без описуДля потреб комунального підприємства громада придбала новий сміттєвоз із заднім завантаженням марки АТ. Об’єм кузова становить 13 куб.м. А маніпулятор може підіймати до 700 кг вантажу. Робота пресуючого механізму доступна в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, оператор самостійно вибирає її залежно від ситуації при навантаженні. Коефіцієнт пресування відходів досягає 7. Сміттєвоз цікавий ефективністю своєї роботи, адже поєднує в собі маневреність, достатню ємність та можливість трамбування сміття. Ці якості дозволять зменшити кількість ходок до сміттєзвалища, що призведе до економії пального. У базову комплектацію сміттєвоза входить механізм для підйому євроконтейнерів від 60 до 1100 л. Техніка обладнана камерою заднього виду з монітором, який встановлений в кабіні автомобіля.

Середньотоннажний автомобіль виготовлений для потреб комунальних підприємств, яким необхідно вивозити великі обсяги сміття, але при цьому техніка повинна мати високу маневреність для легкого проїзду вузькими вулицями населеного пункту.

Придбання нового сміттєвоза допоможе налагодити ефективну систему поводження з твердими побутовими відходами, сприятиме покращенню санітарно-екологічного стану на території Колодяжненської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь