Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Свято Миколая в ЗОШ І-ІІІст.с.Уховецьк.

Дата: 21.12.2020 14:04
Кількість переглядів: 232

Фото без описуВ переддень свята Миколая, в ЗОШ І-ІІІст. с.Уховецьк на галявині шкільного парку зібралися учні 1- 4 класів на театралізовану зустріч із Святим Миколаєм. Діти з нетерпінням чекали на цю мить: співали радісних пісень, малювали, робили добрі справи. І свято вдалося! Доїхати Миколаю до школи допоміг, людина-доброчинник, незмінний меценат школи Олександр Титомир, який і цього разу прибув не з порожніми руками, а з солодощими для всіх учнів школи. Приємною несподіванкою був подарунок від підприємця Сопронюка В.М. - новенький порохотяг  для школи.
         Після такої незабутньої зустрічі, шкільне свято продовжилось важливою бесідою, яку у родинному колі провели між учнями 5,6 класів на тему: «Людина починається з добра». В цій повчальній для дітей розмові з вуст отця Івана діти ознайомились з життєвою стежиною, сповненою добрих справ Святого Миколая. Поділився своїми роздумами про важливість таких людських чеснот Титомир О.М., який подарував дітям стрічки з Майдану, що символізують віру у світле майбутнє України. Кожна дитина мала можливість помріяти, прийняла участь в інтерактивній вправі: « Якби я був чарівником…»
Свято продовжилось і в старшій школі. По класах відбулися години спілкування з солодкими сюрпризами від мецената.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь