Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Додаток до рішення сесії сільської ради

Дата: 13.01.2020 12:13
Кількість переглядів: 470

Фото без описуДодаток № 1 до Рішення сесії сільської ради від «24 » грудня 2019 року № 38/7

ПОРЯДОК

відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються при задоволенні запиту на інформацію

1. Цим Порядком визначається механізм відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються Колодяжненською сільською радою при задоволенні запитів на інформацію, у разі коли запитувана інформація містить документи обсягом більш як 10 сторінок.

2. Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію (далі - Порядок), застосовується у випадку, коли Колодяжненська сільська рада є належними розпорядниками інформації.

3. Плата за копіювання та друк не стягується при наданні відповіді на запит: - запитувачу інформації, що становить суспільний інтерес. Належність інформації до такої, що становить суспільний інтерес встановлюється судом, якщо інше не передбачено законом; - особі в разі надання інформації про неї. - якщо задоволення запиту передбачає виготовлення копій документів обсягом, що не перевищує 10 сторінок;

4. Відшкодування запитувачами інформації, фактичних витрат на копіювання або друк документів, здійснюється у разі виготовленні більш як 10 сторінок запитуваних документів, починаючи з першої сторінки.

5. До розміру відшкодування витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, також враховуються витрати, пов’язані із скануванням або іншою комп’ютерною обробкою цих документів.

6. Виконавець, визначений в резолюції запиту у разі необхідності здійснення копіювання або друку документів для підготовки відповіді на запит на публічну інформацію обсягом більш як 10 сторінок не пізніше наступного робочого дня з дати отримання запиту подає до фінансово відділу сільської ради повідомлення про розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію, розпорядником якої є сільська рада та її виконавчі органи за формою, затвердженою рішенням виконавчого комітету (далі Повідомлення). 7. На підставі отриманого Повідомлення фінансовий відділ апарату сільської ради протягом одного робочого дня виписує рахунок на відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, в межах граничних норм витрат, затверджених Кабінетом Міністрів України, що надаються за запитом на публічну інформацію, розпорядником якої є сільська рада та її виконавчі органи і передає його відповідальному виконавцю, визначеного в резолюції запиту та у якого знаходиться запитувана інформація для направлення запитувачеві інформації разом з повідомленням про продовження строку розгляду запиту, установленого законом.

8. Оплата Рахунка здійснюється у будь-якій фінансовій установі у спосіб, зручний для запитувача інформації.

9. Не пізніше наступного дня після надходження коштів від запитувача інформації на розрахунковий рахунок сільської ради фінансовий відділ апарату сільської ради передає виконавчому органу, виконавцю запиту, у якому знаходиться запитувана інформація, відомості про оплату фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію.

10. Запитувані документи надаються запитувачу протягом трьох робочих днів після підтвердження факту повної оплати рахунка.

11. У разі повної або часткової відмови запитувача від оплати рахунка, наданої письмово, йому надається відповідь про відмову у наданні документів за його запитом. Проект такої відповіді готує виконавець, визначений керівництвом сільської ради, у якому знаходиться запитувана інформація. Додаток № 2 до Рішення сесії сільської ради від «24 » грудня 2019 року № 38/7 РОЗМІР фактичних витрат на копіювання або друк документів,що надаються при задоволенні запиту на публічну інформацію, розпорядником якої є Колодяжненська сільська рада Послуга, що надається Витрати Копіювання або друк копій документів формату А4 та меншого розміру (в тому числі двосторонній друк) 0,1 відсотка розміру мінімальної заробітної плати за виготовлення однієї сторінки Копіювання або друк копій документів формату А3 та більшого розміру (в тому числі двосторонній друк) 0,2 відсотка розміру мінімальної заробітної плати за виготовлення однієї сторінки Копіювання або друк копій документів будь-якого формату, якщо в документах поряд з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує її відокремлення, приховування тощо (в тому числі двосторонній друк) 0,5 відсотка розміру мінімальної заробітної плати за виготовлення однієї сторінки

Примітки: 1. Вартість виготовлення однієї сторінки розраховується, виходячи з розміру мінімальної заробітної плати, встановленого на дату копіювання та друку документів.

2. Якщо задоволення запиту на інформацію передбачає виготовлення копій (друк) документів обсягом понад 10 сторінок, запитувач відшкодовує фактичні витрати на копіювання та друк у затверджених розмірах, починаючи з першої сторінки включно.

3. У разі надання особі інформації про себе та інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк документів не стягується. Додаток № 3 до Рішення сесії сільської ради від «24 » грудня 2019 року № 38/7 ПОВІДОМЛЕННЯ про розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію, розпорядником яких є Колодяжненська сільська рада З метою виконання запиту, надісланого листом №_______від ___________ щодо __________________________________, просимо відшкодувати такі витрати: Найменування Вартість виготовлення 1 аркуша (без ПДВ), грн. Кількість аркушів Ціна без ПДВ, грн. Відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію Всього до сплати Сума словами за такими реквізитами: отримувач: Колодяжненська сільська рада Ковельського району Волинської області. Код ЄДРПОУ___________ Р/р_________________ ГУДКСУ у Волинській області МФО ____________ У призначенні платежу вказати: Відшкодування фактичних витрат на копіювання (друк) інформації згідно із запитом від _____________ № ___________ відповідно до статті 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації» Інформація надається після надання копії платіжного доручення про оплату. Виконавець ___________________ __________________ (підпис) (П.І.Б.) Головний бухгалтер ___________________ ________________ (підпис) (П.І.Б.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь