Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Тренінг у рамках Програми «U-LEAD з Європою»

Дата: 28.08.2019 16:38
Кількість переглядів: 401

 Фото без опису   В 2017 році сільською радою на міжнародну програму «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом на основі Договору про співпрацю між Колодяжненською та Дубівською сільськими радами у сфері надання адміністративних послуг та Меморандуму про співпрацю щодо організації надання адміністративних послуг між Колодяжненською, Дубівською сільськими радами та Ковельською РДА була подана заявка на участь в проекті по створенню центру надання адміністративних послуг, який ми виграли. 22 серпня 2018 року була підписана Декларація про наміри та складено технічне завдання, де перелічені завдання, які ми маємо виконати для відкриття ЦНАПУ. 05 березня 2019 року була підписана угода про партнерство між Шведським агентством міжнародного розвитку Sida та Колодяжненською сільською радою.

З січня 2019 року розпочалась робота по напрацюванню матеріалів по виконанню технічних завдань: розроблено та затверджено Програму розвитку системи надання адміністративних послуг в Колодяжненській сільській раді; Положення про Центр надання адміністративних послуг у Колодяжненській сільській раді; Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг»; Регламент ЦНАП.

27-28 серпня 2019 року в БК с. Колодяжне в рамках проекту «Впровадження напряму з покращення якості адміністративних послуг для населення» відбулося навчання з ділового етикету та ефективних комунікацій для працівників Колодяжненської та Дубівської сільських рад. Тренером Андріаною Костенко був проведений тренінг у рамках Програми «U-LEAD з Європою», в частині створення ЦНАПів, розглянуто гендерні питання у контексті надання адміністративних послуг. У своєму виступі Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик зазначив, що тренінг важливий не тільки для майбутніх працівників ЦНАПів, але і для адміністраторів, які вже отримали певний досвід спілкування з відвідувачами, та старост. - "Бо ж створення  сільських ЦНАПів високо оцінюють  саме мешканці сіл, яким не потрібно витрачати час на дорогу до району, вони отримують всі послуги на місцях. У межах проведення реформи з децентралізації наближення якісних послуг до людей – це і є ті зміни, яких найбільше чекали і які вже відчули у наших об’єднаних територіальних громадах."

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь